En liten kostym-nisse!

Jösses, vad skönt det är att ha semester idag!! =) Har legat och stekt på klippor med kaffe i handen och en modetidning i den andre, mys!

För ett tag sedan fotade jag min nära väns två barn, de skulle på bröllop i början av juni och pojken hade fått låna en snygg kostym. Dottern hade en jättefin prinsessklänning på sig men idag tänkte jag faktiskt bara visa några av pojkens fina modellbilder. Han är i en svår ålder att fota, det braiga humöret kan vända på ett ögonblick. Bilderna nedan var på gränsen till att inte gå att fotografera honom ändå blev bilderna helt klockrena! Älskar när han har händerna i fickan och trampar på dem för långa byxorna!! =) 



Haha, han var faktiskt ganska medgörlig, här nedan fick jag honom att sitta med det ena benet över det andra och hålla upp huvudet med den ena armen.



Kostymen hänger på ryggen, ena benet böjt framåt och huvudet snett nedåt. Ja, jag tycker att han passar perfekt som modell!! En riktig cooling, mamma och pappa får se upp när han blir äldre, då rycker tjejerna i honom tror jag! =)



Modell; En nära väns lille pojk (han är runt 3 års åldern.)
Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W

Jag har tillåtelse av föräldrarna att få använda bilderna.

Bland nubbar och sillar...

Ja, då var midsommar över för den här gången. Hade ni en trevlig midsommar?

Min var super, firade för första gången hemma hos oss i vår trädgård och inglasade altan!! =) Men innan infravärmen, goda maten med en nubbe till dukades upp plockades det blommor till midsommarstången. Hann även besöka Karleby där det blev små grodorna och en tur på höskrindan tillsammans med svågern och svägerskans barn.

Fångade äntligen när jag var och plockade ängsblommor en blå fjäril på bild. Jag tror det är en ljungblåvinge eller nåt men jag är inte säker. Någon som vet kanske?


Midsommaroutfiten fick som vanligt bli min blommiga klänning som verkligen känns somrig;

En mycket trevlig kväll med många goa skratt tillsammans med nära och kära får bli en sammanfattning av fredagens fest! =) Nu ska jag bara njuta av min semester och vädret ser ju lovande ut!! =) 

GlasKonst

I torsdags i förra veckan var det minst sagt en mycket trevlig dag, det var då som jag bland annat var iväg och fotograferade Anne-Lie´s fina glaskonst. Ja, konstären heter och stavar sitt namn precis som jag. =)

Platsen vi placerade ut glaskonsten på var vid Börstorps slott, ett sjukt fint ställe med många möjligheter till bra bildinspiration!  

Bilden nedan är tagen i motljus, glaskonsten är placerad på slottets altanräcke. En effektfull bild och den är min personliga favorit bland alla fotografierna.



Bilden nedan är tagen inne i slottet intill en trapp, därav det svarta räcket som gjorde sig bra på bild tillsammans med "trygga händer" glaset.



Skålen ligger vilandes i en kvarnsten, vackert när solen lyser igenom glaset lite smått. Runt om i bilden ser man delar av den fina gårdsplanen utanför slottet.  



Kika gärna in på Anne-Lie´s hemsida, kanske är det någon av de alla fina konstverken som faller just dig i smaken?! ;)

Eftersom Anne-Lie snart ska till Stockholm på vernisage med sin konst fick det bli ännu en gång en prioretering av hennes bilder, då dagarna rullar på så fort och hon snart står där på sin utställning i gamla stan.

Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W

Studiomodeller

Idag har jag haft en 11-årig tjej hemma för modellfotografering, det blev himla bra bilder och jag tror att hon kommer bli mer än nöjd när hon får dem! =) En annan fin tjej som jag tog modellbilder på för några månader sedan var Jenny (nedanför).

Gillar fotot nedan, det känns som att den berör på något konstigt sätt.



En glad, sprallig bild på Jenny är den nedan. Gillar hennes starka färg på kavajen! =)



Modell; Jenny
Fotograf & Redigering; (jag) Anne-Lie W


Jag har fått tillåtelse av Jenny att få använda bilderna.

Just ja, Jenny har ju precis införskaffat sig en systemkamera, hon fick nog mersmak! ;) Bra val av kamera gjorde hon oxå!! =)

Upplevelser!!

Vilken upplevelsevecka det har varit för mig! =)

Bland vardagliga ting såsom att tvätta hojen, shopping, mys-stunder m.m har vi även hunnit cykla utmed Göta kanal med picknickväskan i högsta hugg! ;) Haha... hade sjukt skoj dem fyra milen vi cyklade bredvid båtarna. På nåt konstigt vis blir det alltid en tävling utav det, den som kommer först fram till målet osv. Alla andra som cyklade, tog sig mera vackert fram medans vi cyklade på som jagande galningar! Haha...  

Tog oss även en fisketur ut till Torsö men hade ingen fiskelycka, tur var väl det för jag hade inte velat ta i någon fisk. =)

Fick oxå en helt underbar fin upplevelse när jag fotade glaskonst vid ett slott (Börstorp slott) som ligger i närheten, det blev mycket vackra bilder i en sådan miljö som det var där! Kommer visa bilder framöver. =)

När jag var vid slottet kom det två mullrandes, jädrans snygga sportbilar. Det var två Dodge Viper, varav en kom från Schweiz. De ställde upp sina bilar så jag fick ta kort på dem! =)


Kommer visa fler hela bilder på bilarna så småningom. De gav mig deras visitkort så att jag kunde maila bilderna till dem i Schweiz. Hehe.. Jag fick ju prata på lite halvknacklig engelska då dem inte kunde svenska men jag tror att vi förstod varandra ganska bra endå. =)   

Sommarbild

Passade på igår att fånga denna vackra fjäril på bild när den satt i våra nya rabatter vi har på framsidan. Det blommar för fullt just nu i rabatterna! =)

Lyckades sätta en bra skärpa på fjärilen, det gäller ju att skynda sig och inte gå för närma för då flyger den direkt;  



En väldigt fin sommarbild!

På torsdag håller jag tummarna för fint väder för då är det dax att fota glaskonst igen och denna gången är det tänkt att vara utomhus. Vi ska nämnligen till ett slott och fotografera, spännande! =)

Photoshoot innan balen

Ja, denna dagen den bara sprang iväg...
Men jag har hunnit ganska så mycket (eller har jag det egentligen?!, det kan man allt undra..). Iallafall så hann jag åka ner till stan för att fota två par otroligt snygga balklädda studenter. De sitter väl just nu och intar en god trerätters. =) Men jag fotade såklart lite andra uppklädda studenter än dem som jag fick i uppdrag att fotografera. Fina de är och så glada alla var;

  

Gillade hennes klänning väldigt mycket (ovanför) Super snygg! =)



Tänkte att det kanske blev snyggt att ta med en liten del av en bil bredvid ett fint par. Vad tycker ni?



kortet ovan blev jag mycket nöjd med, paret ser så lyckliga ut! =)


BröllopsFotograf

Igår agerade jag bröllopsfotograf för Alexsandra och hennes Jonathan! =) Det var ett fint utomhusbröllop intill vattnet, vigseln ägde rum i Surö Bokskog som ligger en bit bortanför Sjötorp.

Min bröllopsoutfit fick bli min fina sommarklänning med en jeansjacka till och en svart ros i håret;

Kul att jag fick chansen att fota ett bröllop, nu kan jag ju lägga det i min meritlista! =)
Önskar all lycka till Alexsandra och Jonathan! Och tack för en trevlig kväll trots att jag bara var där för att fota! ;)

Studio-photos

Visar några modellphotos från i påskas när Catat var hemma hos mig;





Vackra kvinna, Catherine gjorde sig mycket bra på bild! =)

Modell; Catherine
Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W

Hektisk kväll! =)

Vilken hektisk kväll det blev, telefonen gick varm av allt smsande. Först fick jag sms från min arbetskamrat då vi hade tänkt få ihop en mysig "ungdomskväll"! =) Sen kom Johanna hit för att hämta bilderna från i torsdags eftersom det var lite bråttom med dessa bilder. Brukar annars ta alla som kommer hit i tur och ordning men bilderna på glaskonsten fick bli ett undantag. Hon är för go denna fina Johanna, fick en blomma utav na när hon kom förbi tidigare ikväll! =) Kika gärna in på hennes blogg och säg hej, vet ja!

Blomman jag fick finns med i collaget nedan;

Bilderna ovan är nya saker till kameran, väskan fick jag hem i fredags. Nu kan jag iallafall åka till bröllopet på lördag med stil, haha...har haft en gammal sleten väska innan. ;P Solskyddet längst upp till höger har jag visserligen haft ett par veckor nu. Allt i collaget har jag själv fotograferat.  

Just ja, får ju inte glömma att Alexandra var förbi en sväng ikväll med, hehe...trevligt! =)

Fullt ös!!

Jag har verkligen haft en väldigt rolig och givande vecka! =) Tyvärr har väl bloggen fått lida lite av det... I tisdags kom två studenter hit för att ta några studiokort med student-utstyrsel m.m. Tog även några bilder på deras lille hund! I onsdags var det fullt upp i trädgården, då vi tog bort några häck-liknande buskar som istället ersattes med fina blommor. Igår var jag i Lyrsta en sväng och fotograferade glaskonst som konstnären vill ha upp på hennes hemsida. Jösses, vilken fin konst det var/är!

Kvällen igår bjöd på mer roligheter då vi var bortbjudna till grannen, kul att lära känna dem lite bättre! Vi klickade väldigt bra ihop och vi hade minst sagt mycket gemensamt! =) Trevligt som tusan, kom inte i säng förens halv tre på natta! ;P