GlasKonst

I torsdags i förra veckan var det minst sagt en mycket trevlig dag, det var då som jag bland annat var iväg och fotograferade Anne-Lie´s fina glaskonst. Ja, konstären heter och stavar sitt namn precis som jag. =)

Platsen vi placerade ut glaskonsten på var vid Börstorps slott, ett sjukt fint ställe med många möjligheter till bra bildinspiration!  

Bilden nedan är tagen i motljus, glaskonsten är placerad på slottets altanräcke. En effektfull bild och den är min personliga favorit bland alla fotografierna.



Bilden nedan är tagen inne i slottet intill en trapp, därav det svarta räcket som gjorde sig bra på bild tillsammans med "trygga händer" glaset.



Skålen ligger vilandes i en kvarnsten, vackert när solen lyser igenom glaset lite smått. Runt om i bilden ser man delar av den fina gårdsplanen utanför slottet.  



Kika gärna in på Anne-Lie´s hemsida, kanske är det någon av de alla fina konstverken som faller just dig i smaken?! ;)

Eftersom Anne-Lie snart ska till Stockholm på vernisage med sin konst fick det bli ännu en gång en prioretering av hennes bilder, då dagarna rullar på så fort och hon snart står där på sin utställning i gamla stan.

Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W

Kommentarer


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0