Extern blixt

Nytt till min kamera är en extern blixt som jag shoppade igår. Har hunnit testa den lite smått då jag fotade ett dop igår. Dock hann jag inte riktigt läsa igenom alla instruktioner till blixten innan dopet började, vilket jag gjorde när jag kom hem igen och jösses vilken blixt! =)

Tror nog att denna blixten var ett bra köp! Nästa inköp får kanske bli en riktig fotobakgrund som jag kan använda till studiobilderna. =)

Jag vann!!! =)

Måste berätta en sak!!!
Jag var med och tävlade om en GoPro hero kamera hos 24mx.se för några veckor sedan, en kamera vars värde är ca 2500:-. Det var 3st kameror som lottades ut där jag blev en av de lyckliga vinnarna av 883st tävlande. Chansen var minimal att jag skulle vinna, därför kändes det sjukt jävla kul att jag faktiskt vann!! =)


Kameran är till för att man ska t.ex. kunna filma när man är ute och kör hoj eller vad man nu än vill spela in. Såklart testade jag kameran det första jag gjorde när jag hämtade ut paketet tidigare idag, jag hade minst sagt roligt åt de korta videosnuttarna jag spelade in, haha.. Ni kan ju tänka er hur det ser ut när kameran sitter på huvudet och är vänd mot ansiktet, haha..

En testbild kan jag iallafall bidra med då jag inte vill visa upp mina pinsamma videosnuttar;

Jäklar vad jag längtar till våren, då kommer det komma upp massor med inlägg om min hoj och inspelade motorcykelutflykter liknande t.ex. den här filmen;



Tusen tack 24mx.se för att jag fick bli en av vinnarna och hoppas ni blir glada för den lilla reklamen jag gjorde för er här! =)

Sexigare bilder..

Ska visa några modellbilder på min vän Jessie som jag blev sjukt nöjd med, hon gjorde sig riktigt bra på bild! =) Eftersom det skulle vara en hjärtans dag present till hennes pojkvän så blev det bilder i underkläder. Dock visar jag inte upp de allt för sexiga bilderna. ;) 

Den här bilden lämnade jag bara kvar smyckena i färg, vilket blev väldigt snyggt. Gillar hur Jessie står och hur jag lyckades fånga denna bilden så bra! =)  



Den här (bilden nedan) är den absoluta favoriten bland Jessies bilder! Älskar när man ser naken hud och hur smycket hänger runt halsen ner mot bröstet, att Jessie lutar huvudet på sidan och ler rakt in i kameran, en klockren bild! =)






Bilden ovan är charmigt söt, en verkligen glad bild! =)

Modell; Jessica
Fotograf, redigering, smink & hår; (jag) Anne-Lie W


No One Else Could...

Jösses, vad helgen gick fort! Idag har jag inte hunnit med annat än att fota ett par vänner. Eller jo... jag hann faktiskt gå ett varv med snabeldraken, baka en kladdkaka och ta en kort promenad. =)

Vad tyckte ni om melodifestivalen igår förresten? Jag undrar varför inte denna låten gick vidare????? Den var tusen gånger bättre än Shirleys änglar eller Vargas!



Ja, jag kanske inte behöver skriva att låten var min favorit från gårdagen, det förstod ni säkert redan. ;)


Gravidmage

Vilken rolig vecka jag har haft!! =)
Jag träffade en bloggvän och hennes lilla tös i torsdags. Hon åkte till stan för att hälsa på släkt och vänner och passade då även på att fotograferas av mig. Jösses, vilket charmtroll till unge, fick sjukt fina kort på tösa! =)

Igår levererade jag bilder till ett par vänner och fick gå husesyn i deras mycket fina hus! Blev bjuden på god kladdkaka oxå, mums! =) Eftersom vännerna väntar deras första barn så var bilderna mest på tjejens mage. Försökte få (och jag tror att jag lyckades) korten kärleksfulla med längtan efter bebisen. Jag fick tillåtelse att få visa upp några av de alla fina magbilderna där bara magen är i centrum. =)

Den här bilden gjorde jag svartvit och lämnade bara kvar guldringarna i färg;



Bilden nedan är verkligen kärleksfull (tycker jag);



Här (nedan) ser man hela bebismageformen, himla fin gravidmage!;



Nästa fotografering blir när krabaten har anlänt och har blivit någon månad. =)

Idag tänkte jag måla en masonitskiva vit, har eventuellt en fotografering på gång imorgon och då tänkte jag ha vitt golv som dem ska stå på. =) Trevlig lördag!

Önske-outfit..

När jag läste ett mode-magasin häromdagen kom jag på en ny kategori till min blogg. Det har blivit alldeles för lite mode i min blogg, jag som älskar kläder, kläder och kläder. ;) Jag älskar bloggar som tipsar om mode och jag tänkte att jag oxå skulle börja inspirera med allt som jag tycker är sjukt snyggt! Dock är jag väl lite tråkig när det kommer till att shoppa, för jag shoppar oftast hem liknande kläder som jag redan har... Men! Det ska bli ändring på den fronten, jag ska börja våga köpa lite annat. Det finns ju så mycket snyggt nu för tiden! =)

Fast vad jag mest tänkte på när det kommer till det här blogginlägget var att göra en ny kategori som kommer heta "Veckans önske-outfit". Jag ska försöka hinna lägga upp ett modeinlägg en gång i veckan där jag gjort ett bildcollage på en snygg outfit,  en outfit som jag lätt skulle kunna klicka hem (om jag hade varit miljonär, förstås! ;P haha...). Tanken är alltså att inspirera med min åsikt om vad som är snyggt att ta på sig. =)

 
Min nya favoritfärg (förutom rosa, thihi..) har nog blivit brun. Byxorna är sjukt läckra och jag älskar när de är mer lös-sittande. Skorna passar till byxorna även fast dem nästan är i samma färg. Jag ville inte att dem skulle ta över hela outfiten utan bara synas litegrann, vilket det gör med spännena på sidorna. Farfarströjan ger outfiten en avslappnad men snygg och stilren lock, ett stort plus är att det är G-star! Smyckena tänkte jag att de skulle vara enkla och inte en massa krafs. Klockan och laptopen får representera nutidens mode, där massa datorer och ständigt stress är precis så samhället ser ut idag.

Jag sökte runt på de flesta modesidor när jag letade efter min önskeoutfit, ändå hittade jag allt på nelly.com. Den sidan har det mesta tycker jag, de har mycket att inspireras av och det är svårt att hålla fingrarna i styr! ;)


French Maid..

När jag fotade Jessie förra lördagen så drog vi fram min maskerad-dräkt som jag hade på ett halloweenparty en gång i tiden. Jag hade då klätt ut mig som en "fransk piga", haha.. Eftersom Jessie och jag har typ samma klädstorlek så passade den ju perfekt på henne och det blev en himla rolig idé att fota henne i den franska städoutfiten då hon jobbar som städerska i verkligheten!! =)

Kortet nedan blev sjukt bra men eftersom jag är en stor kritiker emot mig själv (som jag däremot tycker att man ska vara för att utvecklas till det bättre!) så är det alltid något jag inte blir riktigt nöjd med och det jag stör mig på i detta kortet är att jag missade att få med hela hennes hand i spegeln på kortet...



Fotot (nedan) är så himla sött, Jessie blev så fin på detta kortet!


En fin porträtt och spegelbild på Jessie;



Spegeln passade så bra till Jessies outfit (ovanför)! =)

Ännu en fin bild på Jessie;


Jösses, så roligt det är när man "spexar" till korten lite, som t.ex dessa när jessie klädde ut sig! =) Nästa gång kanske min rosa piratdräkt kommer på, hehe...


Elisa´s

Tänkte att jag snabbt skulle knåpa ihop ett inlägg här innan jag sticker ner till stan för att möta Jessie i detta hemska väder. Usch, trodde att det skulle bli vår nu...men icke... =(

Hela veckan har känts som full fart, hinner knappt med nåt. Men det har även varit en sjukt rolig vecka hittills! Igår fick jag besök av två mycket trevliga vänner och deras barn, så det var fullt upp här hemma igår. Var roligt att se hur barnen växer, eftersom det var ett tag sedan vi sågs sist.

Blev även en sväng ner till stan för att titta på Elisa´s när de spelade på torget. Elisa´s släppte sin första skiva och ville fira det i Mariestad, skoj! =) Gillar Elisa´s jätte mycket, tycker hon sjunger sjukt bra men det jag endå var mest ute efter var att ta kort! ;) Sådär trängdes jag ihop med en hobbyfotograf till och lokaltidningens fotograf.

Jan Rippe var på besök i Mariestad och han passade på att gå upp på scenen och överlämna en tårta till Elisa´s. Skivproducenten Henrik Sethsson var även där och ville fira. 

Fick allt några bra bilder på Elisa och hennes band men hinner inte sitta mer här nu så detta kortet får duga, så får jag se om jag lägger upp fler så småningom. =)




En länk till en videosnutt som jag spelade in finns här.

Beauty & the Beast

Igår kom min film som jag beställde förra veckan!! =)
Det tog bara sisådär en och en halv vecka för skivaffären i stan att ta hem den, fruktansvärt dåligt tycker jag! Hade varit bättre att beställa filmen från Ginza istället. Men skit samma, nu har jag den ju äntligen.
Filmen jag beställde var den här;

Jag har så bra minnen från den här filmen, den var en klar favorit när jag var liten. Fast jag har oxå ett litet tragiskt minne... När jag var liten så tittade jag nästan jämt på Skönheten och Odjuret och en dag så sa videospelaren ifrån och gick sönder...med mitt videoband i.... Vi lämnade givetvis in videon på reparation, men min film fick jag aldrig se igen... =( Så därför blev jag så oerhört glad när jag såg på reklamen för ett tag sedan att de hade gett ut filmen på nytt!! =)
Hoppas den är lika bra nu som den var då, men det bästa med att få se filmen nu är nog att jag får njuta av den tillsammans med min älskling! =)

Pictures...

Jösses, vad tiden sprang iväg...
Har jobbat i photoshop hela förmiddagen och redigerat bilder. Kom på ett smart system, jag har två olika modeller som jag ska redigera bilder på och just nu kör jag på varannan modell så jag inte blir blind och gör samma redigering på alla bilderna. Ja, undra om ni hängde med där.. hehe..
Har lite tidspress på mig med Jessies bilder och även med den andra tjejens, hon har väntat lite länge på att få sina bilder... Men så är det ibland när man ska försöka hinna med annat oxå.

Nu är det ju inte såå himla mycket att redigera men det blir alltid lite roligare kort om man t.ex. sparar en viss färg på ett smycke och lägger resten av kortet svartvitt osv. Ni kommer få se några bilder framöver! 

I fredags blev faktiskt även jag fotograferad! Min raringen ville ta några kort och såklart tackar man inte nej! ;)

Tyckte att dem blev väldigt bra, trots mitt samma leende på båda korten. Haha...

Näpp, dax att inta positionen framför spisen! =)
Hej Svejs..

Plåtning, plåtning... =)

Idag har jag haft en heldag tillsammans med Jessie. Det var äntligen på tiden som Jessie bestämde sig för att vilja bli plåtad. Hon har tidigare sagt att hon aldrig blir bra på bild men idag bevisade jag verkligen motsatsen! Är sjukt nöjd med dagens bilder om jag får lov att säga det rakt ut. =)

Ett litet smakprov från plåtningen får ni här;


Modell; Jessica
Fotograf/redigering/makeup/frisyr; (Jag) Anne-Lie W

Har en massa bilder att gå igenom nu, plus att jag inte riktigt är klar med en annans tjejs bilder. Tur att det är såå himla roligt att plåta och redigera!! =)

Ska ägna resten av kvällen till att fortsätta sortera ut bilder, sedan blir det mys i tvsoffan till Melodifestivalen! Trevlig lördag! =)


Sex and the...

...City! =)

Vilken trevlig kväll det blev, Jessie kom förbi på tjejfika. Älskar hennes glada energi som fullkomligt strålar ur henne!! =) En fikadate med henne och man blir på underbart humör!

Tänkte mysa ner mig i soffan nu med täcke, en varm kopp te och frossa loss i Sex and the City-serien! Visst låter det trevligt?! =) Har ju aldrig direkt sett serien av Sex and the City, bara några enstaka avsnitt. De båda filmerna har jag däremot sett och tyckt ganska bra om, så jag hoppas serien är minst lika bra!! =)


Tack Karin för lånet av City-boxen! =)

Från pratet ovan till en annan sak innan jag slutar med detta inlägget, fick sms av en annan härlig tjejvän igår. Vi träffades en sväng i måndags å då berättade jag att jag hade beställt en film som "skivaffären" i stan skulle ta hem åt mig. Det var bara det att min vän ville oxå ha den filmen så hon beställde hem den från Ginza istället, sen sa vi på skoj vem av oss som skulle få den först. And dammit, I lost...hahaha...
Hoppas jag får den imorgon istället, annars blir jag nog lite vrång! ;) hehe..


Volumetång

Ikväll har jag fördrivit tiden med en skön solning i solariumet, ansiktsmask och gjort en god smoothie. Det ni, lite vardagslyx! =) Kanske skulle toppa kvällen med att tappa upp ett varmt bad i bubbelbadkaret oxå?! Den tåls att tänka på! =)

Jag var i stan förmiddags och jag tänkte att ja, jag går väl in och beställer en klipptid (efter att inte ha klippt håret på över ett halvår). Jag hade tur, det fanns en tid idag! Så klockan tre satt jag där i frisörstolen och såg hur allt de slitna bara trillade ner till golvet. Det kändes riktigt skönt att bli av med lite hår! =)

Fick ju rabatt när jag klippte mig (jag blev inte klämd i dörren den här gången, haha.. utan jag tror det var en elev som klippte mig) så jag passade på att köpa med mig hem en sån här;


Fick låna en volumetång av min tjejkompis en gång och tyckte den var så himla bra och nu äntligen köpte jag mig en egen! =) Tycker tången är himla söt när den är så liten, hehe.. Väldigt praktiskt oxå, då den inte tar någon stor plats att ta med i t.ex resväskan!