Hojtur i regnet...

Det var fruktansvärt längesen jag hade ett motorcykelinlägg här på bloggen, fy skäms på mig! Idag tog jag ut min skönhet på ett litet vrålåk, dock bara runt stan men ändå. Hade tänkt åka längre men vädret blev plötsligt dåligt och jag hade bestämt träff med Jessie-vännen.



Ja, ni ser själva att det regnade och i ett sådant väder är det inte så kul att köra hoj...

Försökte snygga till videon litegrann, det fick bli en rosa stad. När ändå stadshotellet i Mariestad är rosa så kan ju alla andra byggnader oxå får vara rosa! ;)




Stylingen...

Innan modevisningen var för några veckor sedan, var jag med och fotograferade lite "backstage" på Elliz hårmode i Töreboda där modellerna gjorde iordning sig inför kvällen.

Jag försökte få några bilder på var och en i sina snygga håruppsättningar och coola sminkningar. Bakgrunden i bilden nedan blev himla fint ihop med Angelicas blonda platina hår, en liknande sådan bakgrund skulle man ha i studion här hemma! =)



Simons styling blev även den häftig, snyggt oxå att jag lyckades få ljuset lite smått dimmigt men ändå skarpt;



Elins frill gillar jag fruktansvärt mycket, sjukt vågat och hon passar jätte bra i frisyren!



Sandra nedan tog jag bild på i spegeln och den blev fullt duglig. Hennes håruppsättning faschinerades jag nog mest av, det syns inte just på denna bilden men hon har fåglar och pinnar längst upp i det fylliga lockiga håret.



Jösses så roligt det var denna dagen och framför allt vad kul att det var så seriöst gjort! =)

Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W

♪♫♫♪ ~The Ark~ ♪♫♫♪

Bilder på Ola Salo och Leari från i torsdags när The Ark spelade i Göteborg;







Det var massvis med folk som var och tittade på dem, man fick knö sig fram för att få en bra plats. Jag stod nästan ända framme vid scenen och trångt var det! Men jag fick ju chansen att se dem på riktigt nära håll och dem är jädrit bra live, mycket bättre än på skiva! =)

Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W

Göteborg!

Jösses, den här veckan har gott som hejsan, snart söndag och ny vecka igen. Men det är ganska skönt även om tiden går fruktansvärt fort! =)

I torsdags var vi i min favorit stad Götet och hälsade på min finaste moster och hennes gubbe, helt underbart roligt att hälsa på dem. Har ju så himla bra minnen därifrån, när jag jobbade på spårvägen och bodde hos min moster och Sven!! =) Det var tider det!! ;) hehe...

Tog några bilder på en av deras söta kattungar, sen visade Sven mig sin gamla fotoutrustning;


Men vi var inte bara i Göteborg för att hälsa på min moster utan självklart passade vi på att åka när det var ett bra band på Liseberg, nämnligen The Ark som man inte får missa när de gör sina sista spelningar någonsin i år. Synd tycker jag, dem är ju riktigt bra!! =) Men, men får nöja mig med att jag åtminstone har gått på 2 live spelningar och fått himla bra kort på dem! Bilder på The Ark kommer ev. i morgon.




Just nu brinner det!

Precis som rubriken säger så brinner det just nu i Mariestad. Ett av nybyggena fattade eld och undra egentligen vad det var som orsakade denna kraftiga brand?! Antar att svaret på min fundering kommer att stå i lusadräpan imorgon.


Tänk att det har inte ens hunnit flytta in folk i detta hus innan det brinner ner, hoppas verkligen ingen person kom till skada.

Så typiskt när jag för en gångs skull inte har med mig min systemkamera så händer det något, istället fick det bli dåliga mobilkort...

Lille Laban

Måste visa vilken söt hundgäst jag har haft hemma här på fika hela kvällen! =)



En 8 veckor gammal chihuahua vid namn Laban, visst är han ursöt och en utomordentlig modell!!

Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W


Näst intill stört omöjligt

Något som jag älskar att fånga på bild när det gäller modellkort är när det näst intill är stört omöjligt att stå på det där viset som jag har försökt att förklara för modellen. Ändå har de modellerna på nåt vis klarat av att hålla balansen och samtidigt sett snygg ut och bilderna har därmed blivit helt perfekta. En sån bild som jag har försökt förklara för er här ovan är t.ex den här;



Även om det inte syns på fotot så är det faktiskt ganska svårt att stå på det där viset. Nu gjorde Lisa detta jätte bra och hon blev riktigt fin på kortet!

Ett annat kort (fast så kan väl förhoppningsvis vem som helst stå utan problem) är den här;



Sådana kort som dem ovan är mycket roligare än dem "vanliga", där man bara står rakt upp och ned. Jag är mycket för foton som ser sådär ful/snygga ut, ni förstår säkert lite hur jag menar.

Fast såklart så är även sådana här modellkort sjukt fina;



Modell; Lisa
Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W

Har tillåtelse från föräldrarna att få använda bilderna.

Sunshine

Vill börja med att tacka Tess och Grodan för att ni alltid kommenterar min blogg trots att jag nästan aldrig svarar! Jag läser era bloggar då och då men jag är så fruktansvärd dålig på att slänga iväg några meningar... Jag liksom har tappat allt det där med att svara på kommentarer m.m om det inte handlar om att vilja fotograferas.
 
Blogginnehållet mitt har väl även det blivit tradigt när jag näst intill bara visar bilder från olika fotograferingar men jag hoppas att ni inte tröttnar och fortfarande tycker att det är kul att kika in här och läsa! Ska försöka bli bättre på att slänga in fler inredningsinlägg och annat smått och gott som händer i livet, dock väljer jag att inte bli allt för privat här då jag inte har någon som helst koll på vilka som läser.



Hoppas att ni får en fortsatt mysig lördag, tur att solen kika fram oxå! =)


Våga eller ej?!

Funderar på att klippa av allt mitt hår, är grymt sugen på att prova riktigt kort hår! Septembers frisyr är ju så sjukt snygg! Men undrar om det verkligen skulle passa mig att ha en liknande frisyr som den hon har?!

Det gäller ju att våga oxå, vågar jag verkligen klippa håret så mycket? Samtidigt växer det ju ut så småningom. Haha...jösses, vilket problem jag har!! ;)



Men visst håller ni väl med mig om att Petra´s frill är såå fruktansvärt snygg!

Studenter

Veckan innan studenten tidigare i år, hade jag en modellfotograferingen med studentoutfits. Två par tjejer var här och tog lite kort, blev himla nöjd!;






Modeller; Alexsandra och Caroline
Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W

Myspysvecka!!

Jääädrans, vilken myspys vecka!! =)
Först en sjukt kul modevisning i lördags, sedan for bilen till Götet i måndags där det blev shopping och Liseberg! Var ju himla bra artister på Lotta! Saade, Ledin och September. =)



Det hade tydligen varit publikrekord i måndags, inte så konstigt då Saade är så populär. Men September och Ledin drar nog oxå mycket folk!

Erik Saade, med två ihopsatta låtar;



Tomas Ledin, dock råkade jag spara videon i ett sämre format..;



September med tre låtar;



I onsdags for bilen åter igen, fast denna gången till Norrköping för att hälsa på svågern och svägerskan. Det bjöds på härliga skogspromenader, kräftskiva och en hel del bus med 3-åringen. =)





Modevisning på Mumma

Jag hade en så sjukt kul dag igår!! =)

Fick ett fotoerbjudande av en frisör och makeupartist-tjej tidigare i veckan, det vankades modevisning (igår) på Café Mumma och tjejerna ville ha bilder! =) Jösses, vilka otroliga håruppsättningar modellerna hade, helt fantastiskt snyggt gjort av de tre frisörerna som jobbade på som tusan för att hinna med alla! Kläderna var ifrån Back to Denim som finns här i stan, även dem var sjukt snygga och passade jätte bra på alla modellerna.



Fler bilder från gårdagen kommer troligtvis upp här på bloggen framöver! För just nu har jag fullt upp med att rensa ut de bästa bilderna från igår, så jag kan leverera dem så snart som möjligt. =)

Lexie

För en tid sedan fotograferade jag en Berner sennenhund, Lexie 1 år. Husse & Matte ville ha snygga utomhusbilder på sin söta ögonsten. Vi valde att fotografera vid Residenset i Mariestad, det är ju så fruktansvärt fint där! =)

Matte ville så gärna ha en svartvit bild där bara hundleksaken skulle vara i färg;



Fick en personlig favorit bland bilderna och det är fotot nedan;



Vilken snygging till hundmodell hon är!!



En profilbild på nära håll togs oxå (ovanför) och en  i action (nedanför).



Sista bilden på Lexie är himla gullig, hon tittar rakt in i kameran och bredvid henne skymtar Tidanån.



Modell; Lexie 1 år
Fotograf & Redigering; (Jag) Anne-Lie W

Fått tillåtelse av husse & matte att få använda bilderna.