Kids

Sitter här och har ångest över vilka av alla dem fina bilderna jag vill visa er som jag tog på Martinas barn i höstas. Eftersom jag inte vill lägga upp för många bilder i ett inlägg så fick jag helt enkelt välja ut mina absoluta favoriter, vilket är himlans svårt då jag tycker dem flesta blev bra.

Här är mellersta barnet;



Tösen sitter så härligt i lövhögen och leker med ett av alla löv, vilken glad bild det blev!;



Här kommer nog min allra bästa bild, jag lyckades sätta skärpan helt rätt! Roligt att hans ögon lyser så blåa oxå!;



Med tillåtelse från Martina, har jag fått lov att lägga upp bilderna. Men sätter min bloggadress på korten då det blir svårare att redigera bort för sånna som stjäl bilder, sen har jag även satt dit ett kopieringsskydd i min blogg. Allt för att göra det mer komplicerat för tjuvar att kunna sno bilderna!

Jag har fått lite betalt av dem jag har fotat och med dem pengarna tänkte jag utöka min kameraväska med diverse tillbehör. Men vad ska man köpa? Nya objektiv behövs inte ännu då jag har två styckna som funkar hur bra som helst. Det jag tänkte på är om man kanske skulle införskaffa sig en reflexskärm?! Är det någon av er läsare som kanske brukar använda reflexskärmar när ni fotar? Är det ett bra köp eller ska man kanske satsa på något annat tillbehör först?

Nu ska jag bege mig ner till stan för att inhandla morgondagens goda! ;)
Önskar er ett Gott Nytt År! =)

Update några timmar senare; Läste ikapp de jag hade missat på Martinas blogg alldeles nyss och fick syn på det här! Åhh, vad det värmer i hjärtat mitt att familjen blev så nöjda att de väljer att förstora en av bilderna! =)


Svårt att bestämma mig...

Håller på att googla runt på internet, har försökt att hitta lite inspiration till mitt blivande dressingroom. Det är inte lätt att komma på hur man vill ha det, det är liksom den svåraste biten när man håller på att renovera. Vill att mitt klädrum blir mysigt samtidigt som det inte får bli för "flickigt", jag vill ha det vuxet/kvinnligt. Sen har jag sjukt svårt att bestämma mig för om jag vill ha öppna garderober eller om jag ska ha skjutdörrar. Det värsta med öppna garderober är väl att det kommer se lätt stökigt ut kanske?! Samtidigt kanske det blir med dörrar ett väldigt stelt rum, eller?! Skohyllan har jag nog iallafall nästan bestämt mig för att den ska vara öppen, tycker att skor är väldigt fint att ha synliga.

Har sett en del himla fina walk in closet där man har gjort en platsbyggd inredning, bla.a hittade jag ett exempel på den här bloggen. Sjukt snyggt gjort! =)


Bilder lånade från google.

Älskar den rosa/silvriga tapeten här ovanför, den passar så fint till vit inredning!
Får väl ta och spåna vidare på ett bra och trivsamt walk in closet, det är ju snart är dax att renovera det rummet och då måste jag ha min inredningsplan klar! =)
 


Idag är det ingen vanlig dag...

...för idag är det min födelsedag! =)
Jag har redan fått lite paket, firade min dag lite igår då svågern och svägerska med familj hälsade på. Fick presentkort av svärföräldrarna och en fin fönsterlampa av svägerskan och svågern. Av raringen fick jag en parfym, denna gången fick det bli nya Brittan Spears doften som luktar mycket gott! =)

Vi hade sagt att vi inte skulle köpa något till varandra i år eftersom vi har köpt nytt boende och mycket plockar till i nya hemmet med tapeter, kakel, möbler m.m som har köpts. Så hemmet har för oss fått bli en stor present till oss båda i år! =)
Så därför var det himlans snällt att jag fick en parfym ändå av min raring, när vi trots allt hade bestämt att vi inte skulle köpa något! =)

Igår firade vi som sagt min födelsedag lite tidigare och mot kvällen gick vi på premiären av Änglagård 3, riktigt bra film, fick mig många härliga skratt! Den är verkligen lika bra som dem två tidigare Änglagårdfilmerna!



Någon mer som har sett Änglagård 3, vad tycktes om filmen isf?

Studio Redlight

Det har hänt mycket sen sist jag bloggade, känner att jag inte riktigt hinner med det här att sitta här och skriva. Men sluta blogga tänker jag inte, tycker det är så himla roligt att skriva och det har jag alltid tyckt om. Däremot får det bli skrivit här när jag har tid för det, vilket inte har verkat bli så ofta dem senaste veckorna...

Veckan som gått har bjudit på mycket trevligheter, har haft en himla snäller elektriker här hemma som hjälpt oss med nya belysningen i köket! I lördags bjöd han hem oss till sig och hans familj på fika, sjukt roligt att träffa nya trevliga människor! =)

Har även hunnit fota min arbetskamrats barn, vilket jag lyckades himla bra med faktiskt! Har ju börjat kritisera mina egna bilder rätt rejält och tänker oftast att jag hade kunnat göra dem bättre hela tiden... 
Men dessa bilder behövs knappt att redigeras och det är ett stort plus, det räcker nog bara att snygga till lite  eventuella skönhetsfläckar! =)
Skulle gärna vilja gå en kurs i hur man får finast bilder och då menar jag mer en kurs där jag får mer idéer och hjälp i att visa hur modellen ska stå och hur jag ska stå för att få ett fint kort.   

I Torsdags träffade jag Thess en sväng eller rättare sagt blev det en hel kväll! ;)
Jag följde med henne till Skövde för att få vara med och se hur det går till att sjunga in en låt i en studio.
Väl där träffade jag Arne (musikproducenten), en mycket trevlig kille! Han spelade upp en hel del musikverk han gjort under åren, så där satt jag och Thess och njöt av att få lyssna. Fick även provsjunga själv (haha eller inte), jag stod mest och skrattade åt mig själv medans Arne agerade fotograf så oxå jag fick vara med på kort! ;)
  
 

Det var en intressant upplevelse, då man var tvungen att vara helt tyst när det väl spelades in för minsta lilla ljud kunde höras och det fick jag allt veta! ;P Min mage började nämnligen att kurra av hunger och det hörde ju givetvis Arne, tur att det gick att ta bort det ljudet i efterhand, hehe..

Efteråt körde vi till Max och firade den färdiginspelade låten med en varsin stor hamburgare, fy bubblans såå gott! =)

Idag har jag haft Jenny och lille söte Theodor här hemma på fika, himla trevlig tjej som jag har lärt känna genom bloggen! =)

Och nu sitter jag här och väntar på att få nya spisfläkten hemlevererad ända fram till dörren, det är allt gött med Hemleverans! ;)


Snyggt accessoarskåp!

Oj, oj, vad dålig jag har blivit på att uppdatera här. Har fullt upp med nya hemmet som börjar ta form, sen har jag även haft fullt upp med foton som ska redigeras och lämnas innan jul. =)

Ska ge er ett litet inrednings tips, fick en lysande idé för ett tag sedan! =)
Vi har ju haft ett fruktansvärt tråkigt vitrinskåp ifrån Ikea här hemma som vi egentligen tänkte slänga på tippen. Men så kom jag på idén att göra om skåpet och använda det i mitt tilltänkta Walk in closet! =)
Så jag började med att montera isär skåpet och måla ekskivorna vita, köpte sedan hem lila-skimrigt mosaik som limmades och fogades på "golv" trädelen.

Till vänster i bildcollaget nedanför är skåpet tråkigt och fult, så såg det alltså ut innan förvandlingen.
Till höger är det färdigmålat och mosaiken ligger på plats.

Provade att smycka skåpet lite provisoriskt med lite nagellack, smink m.m.

Är super nöjd med resultatet, kunde inte bli bättre! =)
Nu har jag iallafall ett skåp som ingen annan har och jag älskar verkligen denna mosaik, sååå snygg!
Första möbeln i mitt walk in closet är nu inredd, ska nu börja fundera ut hur resten av rummet ska se ut!

Vad tycker ni, blev skåpet bättre eller sämre?  


På dop!

Igår var äntligen dopet jag har sett fram emot så länge!! =)
Det blev en riktigt trevlig dag hos svägerskan, svågern och deras två små sötingar till barn varav den yngsta döpets!

Fotade ju lillan när hon var en och en halv månad gammal bara, det var dem fotonen hon fick av oss i dop-present. Blev en väldigt personlig present till henne, hade gärna visat upp det fotot när hon ligger vilandes på pappans arm här på bloggen för det fotot är jag sjukt nöjd med! Men lägger inte upp bilder där man ser hela ansiktet på mina nära och kära på internet. Fast ett foto tänker jag då lägga upp, tog ju som sagt två kort på henne och det andra kortet var på hennes två små fossingar;
   
Gjorde ett (även det personligt) dopkort till henne, den här gången blev det en rejäl uppdatering på mina babyskor i papper, dem förra kan du hitta här. Fler bilder och en beskrivning på hur man gör converseskor i papper kommer i ett annat inlägg.

Skrev en så himla fin dikt i dopkortet ovanför oxå, som jag och raringen kom på tillsammans! Den dikten passade så bra till fotot där hon ligger på armen, dikten finner du nedanför;

"Ett skrik, ett skratt en kropp så varm.
 Ett vackert litet barn ni håller på er arm"

Min dop/festoutfit fick bli min nya spetsklänning från Ginatricot;

På dopkalaset blev vi bjudna på supergod mat och tårta! =)

Kom hem sent igår och var bra trött efter en mycket rolig dag!
Resten av dagen idag får bli att redigera bilder, har precis fotat en mycket trevlig familj från Skövde! Sen har jag min väns bebismage jag måste försöka redigera klart. Skoj att fler hör av sig och vill bli fotade!


SminkModeller

Fotograferade sminktjejer igår! =)
Åkte med Alexandra till Örebro på MaryKaykväll. Det var en mycket trevligt kväll, det är så kul att lära känna nytt folk! Jag tyckte vi hade mycket gemesamt och det blev mycket skratt i bilen både dit och hem! =)

På själva MaryKaykvällen fick vi "gäster" lägga varsin nyårs-makeup, jag fick prova svartsotade ögonlock. Självklart tog jag med kameran och fotade dem andra tjejerna som sminkade sig! =)


  







Blev väldigt nöjd med korten jag tog på tjejerna, trots det mindre bra ljuset som fanns ser dem helt ok ut! Vore roligt att göra om det och jag hoppas sminktjejerna vill bli fotade igen! =)

Jag har fått tillåtelse av alla modellerna att få lägga upp bilderna här på bloggen, som ni säkert redan vet vid det här laget så respekterar jag och lägger alltså inte upp bilder på dem som inte vill det.


Vill du bli fotograferad?

Vart tog kvällen vägen? Fastnade visst i photoshop och en ny header till bloggen blev till. =)
Den får duga ett tag, tröttnar ju så lätt eller rättare sagt så tycker jag det är så kul att göra nya collage! ;P

Morgondagen ser jag fram emot, ska hem till Alexandra och senare på kvällen blir det en sväng till örebro ihop! Alla dagar i veckan är så gott som fullplanerade på roliga saker! Tisdag blir det förmodligen photodax, planen är att fota en vän och hennes bebismage om inget annat kommer i vägen. =) Sen ska jag väl försöka klämma in lite jobb oxå! ;) Till helgen blir det dop, måste få tummen ur och slå in presenten och göra klart dopkortet! =)


   
Hoppas innerligt att allt vi har beställt till hemmet kommer i veckan oxå!! =)


Vackert ute!

Här hemma råder det myskväll, det vill säga att mjukiskläderna sitter på, godiskålen står på soffbordet, värmeljusen brinner för fullt och min älskling sitter bredvid! MYS! ;)

Tog några härliga vinterbilder igår, det är så fint nu när grenarna är fulla av snö/is! Får verkligen hoppas att vädret håller sig sähär fram till nyår, gillar kylan och den glittrande snön.

Annars har veckan bara flygit förbi, känns konstigt att det redan är fredag igen?!
Men veckan har varit otroligt rolig samtidigt som den har gått allt för fort. Den mesta tiden har gått åt till att planera hemmets inredning m.m. Fy tusingen vad svårt det är att hitta den där perfekta tapeten som ju ska passa oss båda i smaken! Någon som har ett bra tips på en snygg tapet? =)