Dressed for success

Min hissgardin till mitt walk in closet är nu helt klar! =) Den blev precis så som jag hade tänkt att den skulle bli, helt perfekt med andra ord. ;) Köpte gardintyget när jag besökte CM-tyger i Moholm, sedan hjälpte svärmor mig att sy hissgardinen. Därefter letade jag upp en lämplig text och en bild på ett par riktigt höga heels från Christian Louboutin som skulle passa in i dressingrummet. Bilden och texten trycktes fast på gardinen och resultatet blev såhär;


Jag är sjukt nöjd! =)
Sulorna på skorna är egentligen röda men jag valde att göra skorna svartgrå, då kommer gardinen alltid att passa och den matchar min plåtbrud (som ni kan se här) mycket bättre.

Ikealistan jag skrev häromdagen är inhandlad oxå, åkte iväg på roadtrip till Linköping och shoppade loss och ja, det blev verkligen att shoppa loss. Jösses, vad mycket vi fick handlat, givetvis inte bara på ikea utan vi tog vägen in i Norrköping och snurrade runt oxå. Besökte även svågern och svägerskan för en god kopp kaffe innan vi begav oss hem igen, trevligt! =)


Kommentarer
Maol

Fint!

2011-03-13 / 18:51:29
URL: http://monstars.blogg.se/
Tess

Vad snyggt! Matchar lampan också!

2011-03-13 / 22:30:23
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Li

Förstår att du är nöjd för det blev riktigt Snyggt!Kram

2011-03-13 / 23:21:06
URL: http://sweetieli.devote.se


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0