10 dagar kvar...

Det är tio dagar kvar till april, som jag längtar!!
Första april ställs motorcykeln på och hojsäsongen börjar tar fart på riktigt. Såg redan i helgen tre motorcyklister som hade svårt att hålla sig från åkandet, det är vårkänslor det! Var bra sugen på att köra jag med men det är för mycket grus kvar på vägarna och fortfarande halt på vissa ställen. Jag har ingen lust att få stenskott på svarten och riskera att trilla i halkan men i april har de förhoppningsvis sopat de flesta vägar och det är varmare ute. =) 

Två bilder jag tog på hojen i somras som jag blev ganska nöjd med, då hade jag ju inte så mycket foto-erfarenhet som jag har nu;


Det är tur att man lär sig mer och mer efter varje fotografering, det har jag även märkt i photoshop! Där har jag lärt mig massa olika bra redigeringsätt.


Kommentarer
kaffehörnan

Vilka sköna bilder du har på hojen

De blir en trevlig åktur första gången

Blir det en glidartur eller gasa på

kram

2011-03-22 / 15:57:35
URL: http://www.kaffehornan.se
Karin

Hello! Jag spontanföljer din blogg. Jag tog mc-kortet i höstas och söker hoj och kläder för fullt! Är mest inne på kawasaki er-6f och yamaha fz6-s.

Hur är ninjan att försäkra? Upplever att du är nöjd med den. Vad är det positiva med?

Är lite avis på alla som bor söderut, för här är det rätt mycket snö kvar än! Dvs uppe i Örnsköldsvik. Fast å andra sidan kan man köra skoter här :P

2011-03-23 / 20:06:11
URL: http://karinostman.wordpress.com


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0