Nytt till mitt walk in closet

I veckan shoppade jag några nya inredningsmöbler till mitt walk in closet, bland annat köpte jag en barstol till min sminkhörna, köpte även ett hyllplan som jag tänkte andvända som sminkbord. 

Ska försöka ge mig ut på jakt efter en lämplig spegel som jag kan sätta upp på väggen ovanför sminkbordet. Skulle vara jäkligt bra om jag hittade en spegel där det finns bra belysning till! Någon som kanske har ett tips?

Åter till veckans shopping. Det blev även köpt en stor helkroppsspegel i en grå, häftig ram, super snygg! Den köptes på Chilli i Skövde och där fick jag 500:- i skadestånd, hehe...
Jag klämdes nämnligen i deras dörringång och jag svor nog jäkligt högt där då det faktiskt gjorde ont, så 500 spänn som tröst var ju inte helt fel då spegeln kostade en slant! =)

 
Det känns som att det snart börjar likna ett walk in closet, nu är det bara lite småfix kvar såsom mattor, myshörna m.m. =)


Kommentarer
Johanna

looking good! :)

2011-01-30 / 22:34:04
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Li

Så fint det blir, jag skulle också vilja ha en walk in closet!Kram

2011-01-31 / 00:16:08
URL: http://sweetieli.devote.se
therese

härligt med walk in closet :)jag satt och googlade efter spargrisar och då hittade jag ditt inlägg som du skrev för ett tag sedan, om en djävul och en ängel spargris. undrar; vart har du köpt dem? :) de var riktigt snygga!

2011-01-31 / 18:03:55
URL: http://thesssa.blogg.se/
Tess

Härlig spegel! Oj, gick det bra när du klämdes eller blev du gul och blå? Jag är lite rädd för sådana dörrar jag :-/ Ibland verkar de göra som de vill.

2011-01-31 / 22:28:50
URL: http://highlandertess.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0