Loppis!

Idag har jag åkt på en liten söndagsutflykt till Tidan, besökte loppisen dem har där!! =)
Det var meningen att jag skulle försöka hitta några billiga grejor att använda till olika fotograferingar, men det fanns nästan bara porslin och annat småkrafs som inte var något att ha.  Även om jag inte hittade något så hade jag himla roligt där endå, det är ju så fruktansvärt skoj att titta på alla konstiga människor som kommer till loppisar (däribland jag, hahaha)!


Ikväll hoppas jag Thessan kommer förbi så att vi kan testfota min nya fotoutrustning lite bättre och såklart tjöta lite skit! ;)

Kommentarer
Micke

sv:

Tackar och jag hoppas din helg också var bra!

Jag har en Harley, Softail.

Du kan höra ljudet på den här: ;-)http://www.youtube.com/watch?v=01EKoKrtPDs&feature=player_embeddedJa, jag är skådis på deltid, specialpedagog på heltid. :-)Nu började det ju snöa igen här hemma, hade ju hoppats på att det skulle fortsätta smälta bort... :-(

2011-01-23 / 20:18:42
URL: http://loveliferock.blogg.se/
Emz

Vill du också ha hem gratis presentkort som alla storbloggare? Följ punkterna i det här inlägget - http://emelojsomg.blogg.se/2011/january/gratis-ar-gott.html , och du kan beställa ett presentkort IDAG!

2011-01-24 / 12:28:48
URL: http://emelojsomg.blogg.se/
Mia

Ja vi gör om ett rum på nedervåningen, har bytt tak, målar om o ska fixa dit en ny garderob också. Beställde precis gardiner på nätet, orkar inte jaga runt :-DVilken loppis, rader långa som i en hangar, ett eldorado för min svärmor som älskar loppisar!

2011-01-24 / 13:33:26
URL: http://fredthevov.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0