Gravidmage

Vilken rolig vecka jag har haft!! =)
Jag träffade en bloggvän och hennes lilla tös i torsdags. Hon åkte till stan för att hälsa på släkt och vänner och passade då även på att fotograferas av mig. Jösses, vilket charmtroll till unge, fick sjukt fina kort på tösa! =)

Igår levererade jag bilder till ett par vänner och fick gå husesyn i deras mycket fina hus! Blev bjuden på god kladdkaka oxå, mums! =) Eftersom vännerna väntar deras första barn så var bilderna mest på tjejens mage. Försökte få (och jag tror att jag lyckades) korten kärleksfulla med längtan efter bebisen. Jag fick tillåtelse att få visa upp några av de alla fina magbilderna där bara magen är i centrum. =)

Den här bilden gjorde jag svartvit och lämnade bara kvar guldringarna i färg;Bilden nedan är verkligen kärleksfull (tycker jag);Här (nedan) ser man hela bebismageformen, himla fin gravidmage!;Nästa fotografering blir när krabaten har anlänt och har blivit någon månad. =)

Idag tänkte jag måla en masonitskiva vit, har eventuellt en fotografering på gång imorgon och då tänkte jag ha vitt golv som dem ska stå på. =) Trevlig lördag!

Kommentarer
Joanna-Ett aspergerliv

svar: japp Andreas är min pojkvän, mm 23 mil mellan oss:(

Ja har testat speedway när jag var liten men ska testa i vår, Andreas kör speedway;)

2011-02-19 / 11:11:25
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/
dajana

va med & delta i en liten tävlig där du kan vinna ett smycke. :) http://dajanaramic.blogg.se/2011/february/vinn-ett-smycke.html#comment

2011-02-19 / 13:40:06
URL: http://dajanaramic.blogg.se/
Jenlen

JÄtte fina bilder, du är så duktig!

Låter som du haft en trevlig vecka.

Idag är det lugnt, vart en sväng i stan så fint ute med solen men så himla kallt så slappar inne idag sen har ja tvätten nu & måste diska efter vårt främmande igår så får nog stå i köket ett bra tag sen ikväll blir det melodifestivalen, dudå?

Kram

2011-02-19 / 14:16:55
URL: http://jenlen.blogg.se/
|| mannen som kan prata om hundar ||

Använder du inte pappersbakgrunder när du fotograferar? :)Sv: Ja, vädret är verkligen ljuvligt just idag :)

2011-02-19 / 16:00:25
URL: http://www.henrikolsson.eu
Malin

Tack för att du tog dig tid att fota oss :)

2011-02-19 / 17:17:15
Em

Hej, ledsen för sent svar. Han tecknade massa abbonemang över internet i mitt namn, tog sms lån i mitt personnummer.. Han har gjort samma sak i många av mina vänners namn också.. Då ingen lyssnar trots flera polisanmälningar, så har jag räkningar idag på över 1500kr som är på det han tecknat.. Polisen säger att jag ska vänta tills tiden gått ut på abbonemangen och sen stämma honom på pengarna det kostat mig.. Men det räddar inte mig idag liksom.. :/

2011-02-19 / 19:52:31
URL: http://emelojsomg.blogg.se/
Tess

Härligt med gravidbilder! Min sambo fotade mig då jag var gravid och de bilderna är bland mina favoriter (de största favoritbilderna är ju numera på Connor).

2011-02-19 / 21:17:24
URL: http://highlandertess.blogg.se/
karin

Jätte fina bilder!

2011-03-09 / 22:13:53
URL: http://karinmattson.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0