Volumetång

Ikväll har jag fördrivit tiden med en skön solning i solariumet, ansiktsmask och gjort en god smoothie. Det ni, lite vardagslyx! =) Kanske skulle toppa kvällen med att tappa upp ett varmt bad i bubbelbadkaret oxå?! Den tåls att tänka på! =)

Jag var i stan förmiddags och jag tänkte att ja, jag går väl in och beställer en klipptid (efter att inte ha klippt håret på över ett halvår). Jag hade tur, det fanns en tid idag! Så klockan tre satt jag där i frisörstolen och såg hur allt de slitna bara trillade ner till golvet. Det kändes riktigt skönt att bli av med lite hår! =)

Fick ju rabatt när jag klippte mig (jag blev inte klämd i dörren den här gången, haha.. utan jag tror det var en elev som klippte mig) så jag passade på att köpa med mig hem en sån här;


Fick låna en volumetång av min tjejkompis en gång och tyckte den var så himla bra och nu äntligen köpte jag mig en egen! =) Tycker tången är himla söt när den är så liten, hehe.. Väldigt praktiskt oxå, då den inte tar någon stor plats att ta med i t.ex resväskan!

Kommentarer
Jenny

På korpen i Centrum. :)

Kram.

2011-02-02 / 06:44:12
URL: http://justjennny.blogg.se/
Tess

Bra att du slapp bli klämd i dörren denna gång :-DSvar: Ja, det blir namngivning istället för dop. Ingen av oss är med i kyrkan och är inte troende så det föll sig naturligt att det blev så. Ingen diskussion alls :-) Vi kollar inte hus för tillfället eftersom det bara vore retsamt då vi vet att vi inte har råd just nu.

2011-02-02 / 15:08:31
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Mia

Jättefin o smart sak .. hur funkar den egentligen? blir det mer volym på håret eller ?

2011-02-02 / 15:23:23
URL: http://fredthevov.blogg.se/
Kristin

hej! :)

flytten gick bra.. så nu är de mesta iording, lite små saker kvar bara.. :) målarna va här i förrgår och tapetsera köket och måla om sovrummet så nu börjar ja få ordning på allt.. :)Finns det några fler möbel affärer i mstad mer än mio?

kramis

2011-02-02 / 17:19:16
URL: http://vackrasol.blogg.se/
Jenny

Jag har ocksa en san liten fast platt. Perfekt nar man inte har sa mycket plats i vaskan.Svar:Jag ar adopterad fran Thailand. Vi ar inne pa sista veckan nu.Kram

2011-02-03 / 10:17:38
URL: http://ratjen.blogg.se/
linaa vikken pina

Vad fick du ge för den?

vill oxå ha!

2011-02-04 / 01:06:23
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Jenny

Vart köpte du den, och vad kostar? :)

Kram!

2011-02-05 / 14:50:42
URL: http://justjennny.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0