Portfolio

Jag hade tänkt göra ett alldeles eget fint utsmyckat album där jag har alla mina bästa bilder på mig i, bla annat ska några foton från the studio sättas in i det albumet. Ett eget litet portfolio-album helt enkelt! ;)

Dessa bilder har jag förvrängt lite, vet inte om jag ska lägga ut alla orginalbilder på bloggen eller inte ännu.
Kanske behåller dem för mig själv. ;P

Tänkte även göra en vägg i hallen fylld med vackra kort från alla våra år ihop, som jag & mitt hjärtegryn har delat! ;) Romantiskt, eller hur!! =)

Kanske skulle fjäska med grannen oxå som faktiskt är fotograf, nu när vi ställer upp och tar in hans post i några veckor! =) Han skulle ju kunna knäppa några finare kort på oss! hahaha.. tyvärr vågar jag inte fråga honom.
Kommentarer
Anonym

aa verkligen, min andra gick ju sönder för ett tag sen :/

aa det blev det, en nikon ;)

skit bra fkatiskt !

kramkram

2010-07-07 / 10:02:13
URL: http://duggin.blogg.se/
Tess

Kul med portfolio! Jag har haft funderingar på scrapbook, men är inte så småpysslig av mig och gillar inte heller när det blir för mycket "piff" så en portfolio kanske vore en bättre idé :-)

2010-07-07 / 10:31:35
URL: http://highlandertess.blogg.se/
pimpXprincess

Maila honom då om du inte vågar fråga rakt ut? :)Svar: Tack så mycket!Jadu, jag vet inte riktigt. Kanske ska umgås med någon vän eller så, vi får se. Vad ska du själv hitta på?Kram

2010-07-07 / 12:16:44
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/
Fii

sv: ja verkligen jätta roligt! :D Min andra lektion blev tyvärr flyttad från idag till fredag, men så länge jag får köra så är jag glad :DJa ok. Ja jag kan tänka mig att skinn tål mer än gortex. Jag har tänkt mig skinn också. Absolut :) Tycker också det är sexigare hehe ;D Kan inte bestämma mig för om jag ska ha helt eller delbart. Finns ju både positivt och negativt med det :P Var och provade ett ställ i måndags, mest för att se om det passade mig :P Och det var dam strlk 38. Tanken är att köpa utrustningen i vinter när de säljer ut denna sommarens kollektion ;D Men iaf.. det satt helt ok, förutom att de var rätt lösa i låren på mig. Och armarna. Men armarna kommer jag nog aldrig hitta ngt som sitter tajt, för jag har typ spagettitjocka armar :P haha.Jo självklart får du fråga det ;D Sofie heter jag i förnamn :) Och du Anne-lie eller Annelie? :)

Kramar

2010-07-07 / 17:15:26
URL: http://fiii.blogg.se/
m y y s a n o l s s o n

svar. hehe tack så mkt :] nöjd med köpet!

hehe ja lite färg har jag allt fått, men nu har jag börjat jobba o blir inget solande.. får steka saatan nu i helgen så de håller sig :) hehe älskar att vara brun!jaa min helg har bara varit bra. dindå? <3

2010-07-07 / 17:58:33
URL: http://prinzessiin.blogg.se/
Erika

Jag tycker att du ska fråga grannen. Det är ju kul att ha kort!Sv. Här i Bottnaryd där jag är just nu har det varit strålade sol =)

2010-07-07 / 22:26:38
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ingrid

OBS! Med stort O!! Min blogg flyttar till nya adressen http://ingridsinspiration.blogg.se !!!Det kommer vara precis samma innerhåll och samma gamla jag :)jag hoppas du vill fortsätta läsa min blogg!titta gärna ich och säg vad du tycker :)kram sålänge! //Ingrid

2010-07-07 / 22:49:14
URL: http://ingridsinspiration.blogg.se/
emelie

svar: hehe ja den är snygg :)Hehe härligt, jotack de är bara bra med mig:)

2010-07-07 / 23:52:00
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
kajsa

Tack! Nej det är min vän Malina på bilden :)

2010-07-08 / 14:41:52
URL: http://kajsablom.blogg.se/
Jasmine

Dina planer verkar lysande. Bilderna är ju väldigt fina. =)Svar: Ja, filmen Nyckeln till frihet är verkligen en underbart bra film! Berör är det minsta mankan säga om den.Idag ska jag åka in till stan, till min pojkvän. Blir att vara där idag och imon åker jag till mamma.

Kram

2010-07-10 / 09:56:05
URL: http://rosanatt.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0