Kids

Sitter här och har ångest över vilka av alla dem fina bilderna jag vill visa er som jag tog på Martinas barn i höstas. Eftersom jag inte vill lägga upp för många bilder i ett inlägg så fick jag helt enkelt välja ut mina absoluta favoriter, vilket är himlans svårt då jag tycker dem flesta blev bra.

Här är mellersta barnet;Tösen sitter så härligt i lövhögen och leker med ett av alla löv, vilken glad bild det blev!;Här kommer nog min allra bästa bild, jag lyckades sätta skärpan helt rätt! Roligt att hans ögon lyser så blåa oxå!;Med tillåtelse från Martina, har jag fått lov att lägga upp bilderna. Men sätter min bloggadress på korten då det blir svårare att redigera bort för sånna som stjäl bilder, sen har jag även satt dit ett kopieringsskydd i min blogg. Allt för att göra det mer komplicerat för tjuvar att kunna sno bilderna!

Jag har fått lite betalt av dem jag har fotat och med dem pengarna tänkte jag utöka min kameraväska med diverse tillbehör. Men vad ska man köpa? Nya objektiv behövs inte ännu då jag har två styckna som funkar hur bra som helst. Det jag tänkte på är om man kanske skulle införskaffa sig en reflexskärm?! Är det någon av er läsare som kanske brukar använda reflexskärmar när ni fotar? Är det ett bra köp eller ska man kanske satsa på något annat tillbehör först?

Nu ska jag bege mig ner till stan för att inhandla morgondagens goda! ;)
Önskar er ett Gott Nytt År! =)

Update några timmar senare; Läste ikapp de jag hade missat på Martinas blogg alldeles nyss och fick syn på det här! Åhh, vad det värmer i hjärtat mitt att familjen blev så nöjda att de väljer att förstora en av bilderna! =)


Kommentarer
Anna-Mamma till Kevin

Dom blev både mjuka och krispiga! :-)Vi ska strax bege oss mot Rättvik, hem till min far. Där ska vi fira in det nya året!Vad ska du göra? kram

2010-12-30 / 15:49:23
URL: http://annacondas.blogg.se/
jessie

nä precis ska helt o hållet fokusera på de som ä bra nu o på de människorna som ja vet finns där för mig:)..nä de va inte så kallt ridhuset och stallet var uppvärmt så de va inte så farligt:)..tack desamma o hoppas du får en toppen nyårs afton:)

2010-12-30 / 18:08:53
URL: http://if4-everexist.blogspot.com/
Sara

Fina foton :)

2010-12-30 / 19:39:39
URL: http://littlenova.blogg.se/
Linda - ndaiL

Hej hej!

allt bra? :)

Hoppas det!

2010-12-30 / 19:41:42
URL: http://ndail.blogg.se/
angie

det vet jag inte än, ska leta jobb där nere :)

kram!

2010-12-31 / 10:22:46
URL: http://stylings.blogg.se/
charlotte

Jättesöta bilder!

Gott nytt år på dig! Kram

2011-01-01 / 16:08:04
URL: http:// tegenmark.blogg.se/
kristin

gott nytt år! kramar

2011-01-02 / 21:06:15
URL: http://vackrasol.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0