Östergötland

Hemma igen efter en myshelg i Östergötland, firade ett födelsedagsbarn där! =) Det har blivit en tradition att stanna vid en speciell bensinmack på vägen till Norrrköping för att köpa med sig "take away" kaffe, hehe..!


När vi kom fram hade det dukats upp med alla möjliga hembakade bakverk och en glad treåring fick öppna en väldans många paket! =) Nu är jag bra trött efter att fått lekt hela tiden (fick ju knappt gå ut ur hans rum, jag skulle stanna kvar och leka). Jag sov ju över i hans rum och i morses (halv sju) väcktes jag av en fin liten skönsång, tipp, tapp, tipp, tapp TIPPE TIPPE TIPP TAPP....  Först lite viskande som sedan blev bara högre och högre, haha.. sötunge! Har bebismyst med minstingen oxå där hon låg och gymmade i babygymmet. =)

Måste bara få lägga upp den här videon, kan inte få nog av denna härliga låt från Akon!! Tycker att han gjorde ett fantastiskt bra framträdande i Victoria´s Secret Fashion show 2010 och han lär ju ha stormtrivits med att stå mitt i bland alla dem läckra tjejerna! ;)


Kommentarer
ellen

SVAR: Tackar som frågar. Jag har haft en super bra helg. Tyvärr bor jag inte i närheten av Mariestad. Jag bor i Mälardalen, exakt vart är en ganska flytande fråga..

2011-01-09 / 21:47:39
URL: http://ellencsordas.blogg.se/
jennifer

ja jag har haft en helt okej helg, dudå?:D

2011-01-10 / 15:55:55
URL: http://ruckis.blogg.se/
Maol

Nej, jag har inte jobbat med valar förut. Jag hade hoppats på att detta skulle vara första gången men men :(

2011-01-10 / 21:07:55
URL: http://monstars.blogg.se/
jenny

Åh jag älskar den låten. Är på gränsen att lyssnat sönder den snart :) Mycket gott där!!

2011-01-11 / 14:23:35
URL: http://jenfager.blogg.se/
Mia

I Östergötland var vi också o firade födelsedagsbarn men över nyår, Godegård närmare bestämt (jättehärligt med snön där o vägarna så mycket bättre utan saltet vi har i Stockholm).

2011-01-12 / 13:42:17
URL: http://fredthevov.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0