Beauty & the Beast

Igår kom min film som jag beställde förra veckan!! =)
Det tog bara sisådär en och en halv vecka för skivaffären i stan att ta hem den, fruktansvärt dåligt tycker jag! Hade varit bättre att beställa filmen från Ginza istället. Men skit samma, nu har jag den ju äntligen.
Filmen jag beställde var den här;

Jag har så bra minnen från den här filmen, den var en klar favorit när jag var liten. Fast jag har oxå ett litet tragiskt minne... När jag var liten så tittade jag nästan jämt på Skönheten och Odjuret och en dag så sa videospelaren ifrån och gick sönder...med mitt videoband i.... Vi lämnade givetvis in videon på reparation, men min film fick jag aldrig se igen... =( Så därför blev jag så oerhört glad när jag såg på reklamen för ett tag sedan att de hade gett ut filmen på nytt!! =)
Hoppas den är lika bra nu som den var då, men det bästa med att få se filmen nu är nog att jag får njuta av den tillsammans med min älskling! =)

Kommentarer
Jenlen

Jag älskade den filmen också

när ja va liten de va den första film

jag såg på bio och det var stort minns de som igår :) tyckte de va så sent på kvällen osv hihi.ja hyrde faktiskt den för ett tagsen va lika bra.kram

2011-02-09 / 13:38:18
URL: http://jenlen.blogg.se/
CJ

Eller hur! Snyggt med vitt men om man är vinterblek (som jag!) så skulle den knappt synas, bara se ut som ett ärr, så det blev svart ändå. :)

2011-02-10 / 00:13:03
URL: http://cjs.blogg.se/
Maol

Den är också en av mina disneyfavoriter. ^_^

2011-02-11 / 20:06:19
URL: http://monstars.blogg.se/
Grodan

Kan vara den bästa Disney-filmen! Love it!

2011-02-11 / 21:03:01
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0