Sunshine

Vill börja med att tacka Tess och Grodan för att ni alltid kommenterar min blogg trots att jag nästan aldrig svarar! Jag läser era bloggar då och då men jag är så fruktansvärd dålig på att slänga iväg några meningar... Jag liksom har tappat allt det där med att svara på kommentarer m.m om det inte handlar om att vilja fotograferas.
 
Blogginnehållet mitt har väl även det blivit tradigt när jag näst intill bara visar bilder från olika fotograferingar men jag hoppas att ni inte tröttnar och fortfarande tycker att det är kul att kika in här och läsa! Ska försöka bli bättre på att slänga in fler inredningsinlägg och annat smått och gott som händer i livet, dock väljer jag att inte bli allt för privat här då jag inte har någon som helst koll på vilka som läser.Hoppas att ni får en fortsatt mysig lördag, tur att solen kika fram oxå! =)


Kommentarer
Grodan

Haha, vad söt du är :)

2011-08-20 / 20:10:11
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Jenlen

blir ju så,du har ju mkt att stå i du! Fina bilder på dig förresten! Hoppas du har en trevlig kväll denna lördag! Kram

2011-08-20 / 20:53:16
URL: http://jenlen.blogg.se/
Tess

Snygg klänning! Och visst fortsätter jag läsa din blogg :-) Tycker du verkar vara en härlig tjej och gillar att du åker MC! Önskar jag också hade möjlighet till det :-)

2011-08-20 / 23:48:23
URL: http://highlandertess.blogg.se/


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?  
RSS 2.0